Jan-Laurens van der Steen

Eind 2015 ben ik met mijn vrouw Alessia in het Ooievaarsnest komen wonen. In februari van het jaar daarop hadden wij een prachtige reden om de ‘wijkooievaar’ in de tuin te plaatsen: onze zoon Valentino werd geboren!

Vanaf het eerste moment dat wij in de wijk kwamen heb ik mij hier thuis gevoeld. Het is een fijne buurt, er worden mooie activiteiten georganiseerd en er begint een mooie internationale mix te ontstaan met bewoners uit alle windstreken. Met onze Italiaanse touch doen wij daar vrolijk aan mee.

Sinds februari 2019 heb ik met veel plezier het voorzitterschap van wijkvereniging Ooievaarsnest op mij genomen. Ik vind het belangrijk om bij te dragen aan een goede sfeer in de wijk. De wijkvereniging heeft daarin een belangrijke functie. Het is mijn persoonlijk streven om te zorgen dat de wijkvereniging een goede afspiegeling vormt van de wijk, zodat huidige en nieuwe bewoners zich net zo thuis voelen als ik!

Terug Bestuur